Translations:How to delete account/2/nl: Difference between revisions

No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
<br><br><br><br>
<br><br>
Je kunt je account verwijderen in <span style="background-color:#d4f8e5; padding:5px; border-radius:5px;">Accountinfo</span> -> <span style="background-color:#d4f8e5; padding:5px; border-radius:5px;">Account verwijderen.</span><br>
<br>
We vragen je vriendelijk om de reden aan te geven waarom je hebt besloten je bedrijf te verwijderen. Houd er rekening mee dat dit niet ongedaan kan worden gemaakt. Als je in de toekomst een nieuw bedrijf registreert, kan de oude bedrijfsnaam in de url niet worden hergebruikt.
Voordat u het account verwijdert, kunt u ook overwegen het abonnement op te zeggen om te voorkomen dat u kosten in rekening worden gebracht als u een pauze in uw bedrijf heeft of een seizoensgebonden activiteit uitoefent, in plaats van het account te verwijderen.<br><br>
Als dat het geval is, controleer dan <span style="background-color:#cdeffc; padding:5px; border-radius:5px;">[[Special:MyLanguage/How_to_Cancel_SimplyBook.me_subscription#How_to_cancel_the_paid_subscription|de stappen voor het annuleren van een terugkerende betaling]].</span>
<br><br>
Of, als het abonnement momenteel niet aan uw behoeften voldoet, kunt u een ander abonnement aanschaffen volgens <span style="background-color:#cdeffc; padding:5px; border-radius:5px;">[[Special:MyLanguage/How_to_Cancel_SimplyBook.me_subscription#How_to_downgrade_the_subscription|dit]].</span>
<br><br>
Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met onze ondersteuning voor hulp bij het selecteren van een nieuw abonnementsplan dat het beste aansluit bij uw huidige bedrijfsbehoeften.
<br><br>
Als u zeker weet dat u het account wilt verwijderen, volg dan deze eenvoudige stappen:<br>
Ga naar <span style="background-color:#d4f8e5; padding:5px; border-radius:5px;">Accountgegevens</span> -> <span style="background-color:#d4f8e5; padding:5px; border-radius:5px;">Account verwijderen.</span><br>
Wij verzoeken u vriendelijk de reden aan te geven waarom u heeft besloten uw bedrijf te verwijderen. Houd er rekening mee dat dit niet kan worden hersteld. Als u in de toekomst een nieuw bedrijf registreert, kan de naam van uw oude bedrijf in de URL niet meer worden gebruikt.