Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler?
From SimplyBook.me
Du vil ikke have adgang til kalender, rapporter og andre funktioner (tilpassede funktioner vil være deaktiveret), men dine kunder vil stadig kunne booke dine tjenester (du vil dog modtage notifikationer uden detaljer om aftaler).
- Hvis du holder pause i din virksomhed (og du havde et betalt abonnement), kan du lukke alle dine arbejdstimer og lade din konto være, indtil du har brug for den igen for at forny dit abonnement og bruge systemet igen.
- Hvis du har en gratis plan, kan du også lukke alle dine arbejdstimer, men du skal forny din gratis plan hver måned, så din konto ikke bliver slettet inden for 3 måneder på grund af inaktivitet.