Wat gebeurt er als ik niet betaal?
From SimplyBook.me
U hebt geen toegang tot de agenda, rapporten en andere functionaliteiten (aangepaste functies worden uitgeschakeld), maar uw klanten kunnen nog steeds uw diensten boeken (u ontvangt echter geen meldingen met details over afspraken).
- Als u een pauze in uw bedrijf neemt (en u had een betaald abonnement), kunt u al uw werktijden sluiten en uw account laten staan totdat u het weer nodig hebt om uw abonnement te verlengen en het systeem weer te gebruiken.
- Als u een gratis abonnement hebt, kunt u ook al uw werktijden sluiten, maar u moet uw gratis abonnement elke maand verlengen, zodat uw account niet binnen 3 maanden wordt verwijderd vanwege inactiviteit.